Kok

Wil je van betekenis zijn voor mensen en hun naasten die extra zorg en aandacht nodig hebben?     Sta je graag voor iedereen klaar en heb je er plezier aan om het mensen naar de zin maken? Voel je de behoefte om dit werk te doen op een menselijke manier met échte aandacht, zoals jij dat het beste kunt? Kun je lekker koken en kun je goed organiseren en kun je bewoners, familie en collega’s enthousiasmeren om van de voorbereidingen van de maaltijden en het serveren een mooie beleving te maken? Heb je het in de vingers om sfeer te creëren rondom de maaltijden en dagelijkse bezigheden. Voelen mensen zich bij jou welkom en gezien, dan zijn we op zoek naar jou!

Voor ons woonzorghuis ‘D’n Boumgaerd’ zijn wij op zoek naar een:

Kok, 25 uur p/w

Wat bieden wij?
Werken bij D’n Boumgaerd betekent werken bij een mooie en lokale organisatie, die de mogelijkheid tot Zorgzaam Samen Leven biedt aan inwoners van Velden en omliggende dorpen. Je gaat werken binnen een kleinschalige ‘gemeenschap’ die het familiegevoel hoog in het vaandel heeft staan, óók voor haar medewerkers. Aandacht voor jou als persoon en je ideeën. Daarnaast zullen we altijd samen zoeken naar verbetering waarbij we elke dag met plezier mogen leren van elkaar.

• Een contract voor bepaalde tijd;
• Nauwe betrokkenheid bij het opstarten, het inrichten en veranderen van werkprocessen.
• Een passend salaris conform de cao VVT. De functie Kok is ingeschaald in FWG 35;

Profiel
Gemotiveerde, vriendelijke en enthousiaste nieuwe collega’s, dáár zijn we bij D’n Boumgaerd naar op zoek! Mensen die op een eigen, plezierige maar ook professionele wijze hun steentje bijdragen aan Zorgzaam Samen Leven in D’n Boumgaerd. Ben je creatief en voel je goed aan wat onze bewoners lekker vinden. Kun jij, als geen ander, de organisatie en de coördinatie van het kookproces van A tot Z, ook voor je collega’s in goede banen leiden. Kun je de bewoners, bezoekers en collega’s gezelligheid bieden vanuit een gastvrije houding. Heb je er plezier in om van iedere maaltijd een feestje te maken. Ben je bereid 5 dagen in de week te werk en ook indien nodig weekenden? Dan gaan we heel graag het gesprek met je aan.

Interesse?
Stuur je CV en motivatiebrief per mail naar vacature@boumgaerd.nl t.a.v. Ellen Wilbers. Uiteraard kun je ons altijd mailen of bellen voor meer informatie: 06 – 426 213 20.